DSC02727.JPG

Grönska stadsodling

- vi odlar framtiden!

Grönska är ett ungt, svenskt tech-bolag som utvecklar teknik för vertikal odling, och som producerar och säljer lokalt odlade grönsaker och örter. Vi har utvecklat teknik sedan 2014, och under 2018 konstruerade vi en av Europas största vertikala odlingar, belägen i södra Stockholm.

Vertikal odling gör att vi kan producera grödor inomhus i urban miljö och året runt. Målet är att erbjuda ett hållbart, närproducerat alternativ till importerade grönsaker och örter.

 
splitscreenkoriander.jpg

Vad vi odlar

Grönska producerar och säljer lokalt odlade grönsaker och örter i Stockholm med omnejd. Läs mer om vilka härliga smaker vi odlar och var du kan hitta våra produkter.

Hur vi odlar

Grönska har sedan 2014 utvecklat egen teknik för vertikal odling med LED-belysning och hydroponisk bevattningsteknik. Läs mer om hur vi odlar yteffektivt inomhus, nära dig, 365 dagar om året.

Varför vi finns

Vi på Grönska har en vision om en hållbar matproduktion. En matproduktion utan besprutning, skövling av skog och långa transporter som har stor inverkan på miljön. Läs mer om hur du bidrar till miljön genom att välja Grönska!

Lär känna oss på Grönska!

Här hittar du mer information om vår historia och våra fina medarbetare.

Grönska i press

Se ett urval av artiklar om oss samt pressmeddelanden och pressbilder.

Kontakt

Här hittar du våra kontaktuppgifter.

 
DSC06472.jpg