Extrajobb som brand-ambassador

Grönska Stadsodling är ett ungt, svenskt tech-bolag som odlar grönsaker och örter inomhus, 365 dagar om året med ett innovativt vertikalt odlingssystem. Grönskas vision är att bidra till en mer hållbar matkonsumtion genom att göra staden självförsörjande. Målet är att möjliggöra lokal odling i Sverige för att på sikt bli oberoende av importerade grönsaker och örter.

Vi söker nu brand-ambassadors som kan hjälpa att sprida vårt budskap vid våra demos! Grönska ställer regelbundet ut i olika sammanhang, framförallt i matbutiker men även vid seminarier eller mässor. Vi söker dig som är utåtriktad, älskar att prata med folk och har mycket energi för att visa vilka vi är mot våra älskade kunder.

Som extra-personal på Grönska kommer du jobba ungefär 6 timmar i veckan, ibland kvällar fram till 20.00, både vardagar och helg men framförallt fredagar.  

Att du har körkort är ett klart bonus.

För att söka tjänsten skicka CV och berätta kort om dig själv, till ingrid@gronska.org

Natalie de Brun